katatarasata.com

 

 

එග් මසාලා

- ස්ටෙලා හින්ඩ්ල් විසිණි.



#බිත්තර තම්බලා කහ,මිරිස් ,යෝගට් තවරලා තියාගන්න.

#පෑන් එකකට තෙල් ටිකක් දාලා රත් කරගෙන බිත්තර ටික හරවමින් බැඳගන්න.

#බිත්තර ටික ටිෂූ එකකට දාලා ඒ පෑන් එකටම බේ ලීෆ් එකක්/කරපිංචා,සූදුරු,එනසාල්,කරාබුනැටි,කුරුදු පොත්තක් දාලා බැඳගන්න.

#දැන් පුංචියටම කපා ගත් ඵෑණූ ගෙඩියක් තලා ගත් ඉඟුරු සුදු ඵෑණු එකතු කරන්න.

#ඒ ටික රන්වන් පාටට එනකොට තක්කාලි පේස්ට් ටිකක් හෝ පුංචියටම කපා ගත් තක්කාලි ගෙඩි 2ක් විතර එකතු කරලා ..පෑන් එක වහන්න.

# මේ සියල්ලම හොදින් බැඳිලා එකට එකතු වෙනකොට බිත්තර එකතු කරන්න.

#අන්තිමට වතුර ,පොල් කිරි හෝ යෝගට් එක් කරලා උකු වෙනකම් උයාගන්න.

#කොත්තමල්ලි කොළ පුංචියට කපලා උඩින් එක් කරන්න..

ස්ටෙලා හින්ඩ්ල් ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


එග් බන් (සොසේජස් බන්)
ස්ටෙලා හින්ඩ්ල්

චොකලට් බිස්කට්
ස්ටෙලා හින්ඩ්ල්

ආප්ප
ස්ටෙලා හින්ඩ්ල්

සොසේජස් මසාලා
ස්ටෙලා හින්ඩ්ල්
දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 7615
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 6964
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 6140
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 5141
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 5116
Copyright © 2018 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'