katatarasata.com

 

 

මිල්ක් මේඩ් ක්‍රිස්මස් කේක්

- ගංගා බැද්දගේ විසිණි.



Ingredients:  

• MILKMAID : 1 small tin
• Flour : 250 g
• Eggs : 3
• Butter : 150 g, soft
• Brown Sugar : 75 g
• Baking Powder : 1 tsp
• Cinnamon : 1 tsp, ground
• Ginger Powder : 1 tsp
• Nutmeg : ½ tsp, ground
• Cloves : ½ tsp, ground
• Mixed Dried Fruits : 100 g
• Raisins : 100 g, dark
• Icing Sugar : 30 g
(mama meke thiyena suwada dewalwenuwata damme brandy tikak , almond essence mesa handak , jam the hndak , saha vanaila tikak. ewagema dry fruits kamathi ewa daganna puluwan , meke thiyena ewama one nah .)  


Method:
1. Beat all the ingredients, except the dried fruits and raisins, for 5 minutes or until they change in colour. Add the dried fruits and raisins and mix for 1 minute.

2. Pour the mixture into a greased baking tin and bake in a preheated oven at 170°C for 35 minutes.

3. Decorate the side with a red ribbon; cover the top with the icing sugar and garnish with Christmas decoration.

(Recipe from Milkmaid website)

ගංගා බැද්දගේ ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


ඔරේන්ජ් මොක්ටේල්
ගංගා බැද්දගේ

සීනි මුරුක්කු
ගංගා බැද්දගේ

පාන් රෝල්ස්
ගංගා බැද්දගේ

පොල් පිට්ටු
ගංගා බැද්දගේ
දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
දියබත්/දිය බත්
By Hiru Sandu
Views - 762
දියබත්
By Ishara Sajani Kavinga
Views - 264
පාන් / පීසා මෝලිය
By Dulga Perera
Views - 497
චිකන් ස්පයිසි බිරියානි
By Niranjala Fernando
Views - 854
අමු පහේ කුඩු
By Kanchana Jayasekara
Views - 848
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 8538
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 8142
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 7947
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 5924
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 5864
Copyright © 2018 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'