katatarasata.com

 

 

චිකන් කරි - Chicken curry

- පියුමි තුෂාරි විසිණි.



චිකන් ටික හොඳට සෝදලා ඒකට බැදපු මිරිස් කුඩු, බැදපු තුනපහ කුඩු, රස අනුව ලුණු, සියඹලා චුට්ටක් එකතු කරලා හොඳට කලවම් කරලා පැත්තකින් තියන්න ..

තෙල් චුට්ටක් ලිපේ තියලා රත් වෙනකොට තලාගත්තු ඉඟුරු සුදු ලූනු එකතු කරලා කලවම් කරන්න ..

සුදු ලූනු වල අමු සුවඳ නැති වුනාම හීනියට කපා ගත්තු ලොකු ලූනු, අමු මිරිස්, රම්පෙ කරපිංච එකතු කරන්න..

ඒකටම කුරුඳු පොතු කෑල්ලක්, කරඳමුංගු, කරාබු නැටි ( තියෙනවා නම් සේර කෑල්ලක් එකතු කරන්න ..)

ලූනු ටික රෝස පාට වෙනකොට චිකන් ටික එකතු කරන්න ..

හොඳින් කලවම් කරන්න....

ටික වෙලාවකින් මිරිසට ඕනෙ නම් වතුර ටිකක් එකතු කරන්න..

කිරට ඕනෙ නම් පොල්කිරි එකතු කරන්න .

පොඩියට කපා ගත්තු තක්කාලි ටිකක් එකතු කරන්න..

ලිපේ ගින්දර අඩු කරලා උයා ගන්න ..

අවශ්‍ය ප්‍රමානයට හින්දවා ගන්න..

ලිපෙන් අයින් කරන්න කලින් තලා ගත්තු ගම්මිරිස් චුට්ටක් එකතු කරන්න ..

( මිරිස් බදින්නත් වෙලාව මදි නම් ලූනු මිරිස් පහේ බදින වෙලාවෙම මිරිස් කුඩු ටිකත් ඒකට එකතු කරලා බැදෙන්න හරින්න

පියුමි තුෂාරි ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


බෝංචි ව්‍යාංජනය
පියුමි තුෂාරි

අල මසාලා කරිය
පියුමි තුෂාරි

බැදපු අල තෙම්පරාදුව
පියුමි තුෂාරි

අඟුළු කරවල උයලා
පියුමි තුෂාරි
අනුග්‍රහය - Sponsors
නවතම කෑම වට්ටෝරු
චොකලට් ගනාශ්
By Niranjala Fernando
Views - 1
බටර් ක්‍රීම්
By Niranjala Fernando
Views - 4
බටර් අයිසින්
By Niranjala Fernando
Views - 3
වෙඩින් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 2
ස්ට්‍රෝබෙරි මූස් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 2
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 18368
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 15693
පෑන් කේක්
By Indunee Welivita
Views - 15594
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 14859
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 11285
Copyright © 2016 - 2021 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'