katatarasata.com

 

 

වම්බටු කරවල බැදුම

- විශ්මි විසිණි.







අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය:

කැමති හැඩයකට කපා ලුනු කහ අතගා ගැබුරු තෙලේ බැදගත් වම්බටු

දෙහි ඉස්ම ටිකක් තවරා විනාඩි 10ක් තබා ගැබුරු තෙලේ බැදගත් කරවල (කැමති වර්ගයක් ගන්න... වඩාත් රසයි තලපත් හෝ කට්ටා)

තරමක් මහතට කපාගත් බී ලූනු,මාලු මිරිස්, කැමතිනම් තක්කාලි

ඔයිස්ටර් සෝස්
තක්කලි සෝස්
සොයා සෝස්
කෑලි මිරිස් 
තලාගත් ඉඟුරු සුදු ලූනු

තෙල් චුට්ටක් (වැඩිය දාගන්න එපා ඉඟුරු සුදුලූනු ටික බැදගන්න තරමට ඇති) රත් වෙන්න තියල ඒකට ඉඟුරු සුදුලූනු ටික දමා ටිකක් තෙම්පරාදු කරගන්න... ලූනු,මාලු මිරිස්,කෑලි මිරිස්,සෝස් වර්ග ටික දමා හොදින් කලවම් කර අවසානයට වම්බටු කරවල සහ තක්කලි දමා කලවම් කර මදගින්නේ විනාඩි 3ක් තබා ලිප නිවා ගන්න.... පියන අරින්නේ නැතුව තවත් විනාඩි දෙක තුනක් තබන්න.... ලුනු අවශ්ය නම් පමනක් දාගන්න....

විශ්මි ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


සුදු ළූණු කළු කරිය
විශ්මි

පොලොස්
විශ්මි

පෑන් ෆ්‍රයිඩ් චිකන්
විශ්මි

පෑන් ෆ්‍රයිඩ් චිකන්
විශ්මි
දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
දියබත්/දිය බත්
By Hiru Sandu
Views - 1547
දියබත්
By Ishara Sajani Kavinga
Views - 559
පාන් / පීසා මෝලිය
By Dulga Perera
Views - 919
චිකන් ස්පයිසි බිරියානි
By Niranjala Fernando
Views - 1589
අමු පහේ කුඩු
By Kanchana Jayasekara
Views - 1317
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 9572
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 9548
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 9277
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 6632
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 6586
Copyright © 2019 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'