katatarasata.com

 

 

කරවිල ඇඹුල -

- තුෂාර වෙලිගම්පල විසිණි.







මෙහෙම...කරවිල 250 ක් කපලා ලුණු සහ ගොරකා කෑලි කිහිපයක් දමා තැම්බෙන ගානට වතුර තියලා තම්බා ගන්න. පෙරනතරම් වතුර දාන්න එපා.. කරවිල තම්බලා පෙරැවම කිසිම ගුණයක් නෑ. දැන් බ්ලෙන්ඩර් කප් එක අරන් ලොකු තක්කාලි ගෙඩියක්, රතු ලුණු , කරපිංචා ,

සුදු ලූණු , ඉගුරැ අවශ්‍ය පමණ දාලා බ්ලෙන්ඩර් කරගෙන පේස්ට් එකක් හදා ගන්න. බාජනයක් ලිප තබා තෙල් චුටිටක් රත් කරගෙන අබ ඇට ටිකක් සහ උම්බලකඩ එකතු කර ගන්න. එයට මිරිස් තේ හැන්දක් , අමු තුනපහ තේ හැන්දක් , සීනි තේ හැන්දක් ,කහ ස්වල්පයක් සහ සාදා ගත් පේස්ට් එක එකතු කරන්න. තම්බාගත් කරවිල එහි ඇති ගොරකා කෑලි සමග ම එකතු කරගෙන මද ගින්නේ උකුවනතුරැ පිස ගන්න. මමනම් පොල් කිරි දාන්නේ නෑ.. ඔයාලා කැමති නම් මිටි කිරි ටිකක් දාන්න.. හදලා බලන්න කෝ කරවිල කියලා කියන්න වත් බෑ..

තුෂාර වෙලිගම්පල ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


තෙම්පරාදු පොල් සම්බෝල
තුෂාර වෙලිගම්පල

තෙල් රහිත වම්බටු මෝජු
තුෂාර වෙලිගම්පල

පරිප්පු තෙලට
තුෂාර වෙලිගම්පල

කරවිල ඇඹුල
තුෂාර වෙලිගම්පල
අනුග්‍රහය - Sponsors
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 18383
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 15706
පෑන් කේක්
By Indunee Welivita
Views - 15614
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 14877
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 11296
Copyright © 2016 - 2021 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'