katatarasata.com

 

 

අබ, ගම්මිරිස් දෙල් තෙම්පරාදුව -

- ගයානි සිල්වා විසිණි.



මේකට ඕනේ හොඳටම පිටි වෙන්න තැම්බෙන දෙල් ගෙඩියක්... එහෙම නැතුව නම් මේක හදලා වැඩක් නැ.... ලොකු ගෙඩියක් නම් බාගයක් ගන්න...ටිකක් ලොකුවට කැලි කපලා... කහ, ලුනු අතගාලා තම්බගන්න... පොඩි රට ලූනු ගෙඩියක් ලියාගන්න... අමු මිරිස් කරල් දෙක තුනක් දෙකට පලන්න... කරපිංචා ඉති දෙක තුනක් සුරලා ගන්න... රම්පේ කොලයකින් බාගයක්ම දෙකට තුනට ඉරලා ගන්න... සුදුලුනු, ඉඟුරු ටිකක් තලා ගන්න... වියලි මිරිස් කරල් දෙකතුනක් ලොකුවට කපලා ගත්තම තවත් මරු... මිටි කිරි කෝප්පයක් ගන්න... හරි ඉතිං... දැන් තෙල් රත්වෙන්න තියලා.... අබ ඇට පුරවලා තේ හැන්දක්ම දාන්න... අබ පුපුරන කොට රම්පේ කරපිංචා දාන්න.... ලූනු, මිරිස් කරල් ටිකත් දාන්න... විනාඩි දෙක තුනක් බැදෙන්න අරින්න.... දැන් මේකට දාන්න ඉඟුරු සුදු ලූනු ටික ....ටිකක් බැදෙන කොට දෙකට තුනට කඩාගත්ත වියලි මිරිස් කරල් 2-3ක් දාන්න...බැදෙන්න අරින්න... ටිකකින් කෑලි හිටින්න කොටා ගත්ත ගම්මිරිස් හැඳි 1/2ක් විතර මේකට දාන්න... තව කහ ටිකක්, ලුනු එහෙම දාලා කලවම් කරන්න.. අන්තිමට මිටිකිරි කෝප්පයක් දාලා නටාගෙන එනකොට දෙල්ටික දාලා කලවම් කරන්න... ටික වෙලාවකින් මේක හිඳෙනවා.... හොඳට හිඳුනාම ලිපෙන් බාගෙන හොඳට කලවම් කරන්න... ආයේ ඔන්න මදි උනා කියන්න එපා... කරපිංචා නැට්ටක්වත් ඉතුරු වෙන එකක් නෑ.

ගයානි සිල්වා ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


වට්ටක්කා ඥානකතා
ගයානි සිල්වා

කට්ලට් 25ක් සාදමු
ගයානි සිල්වා

එග් සැන්ඩ්විච්
ගයානි සිල්වා

කොස් කොත්තු
ගයානි සිල්වා
අනුග්‍රහය - Sponsors
නවතම කෑම වට්ටෝරු
බටර් අයිසින්
By Niranjala Fernando
Views - 2
වෙඩින් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 1
ස්ට්‍රෝබෙරි මූස් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 1
මිල්ක්මේඩ් රටඉදි කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 1
පොල් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 1
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 18367
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 15693
පෑන් කේක්
By Indunee Welivita
Views - 15594
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 14859
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 11285
Copyright © 2016 - 2021 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'