katatarasata.com

 

 

දෙල් බැදුම -

- නිශා මදු මදු විසිණි.



දෙල් බැදුම ~~~

දවල් බතට මගෙන්....☺️☺️☺️

ලේසියෙන් පහසුවෙන් හදා ගන්න පුලුවන් තවත් කෑමක් .....

*පැසුනු දෙල් ගෙඩියක් (මං ගත්තේ බාගයයි)

*රට ලූණු ගෙඩියක්

*අමු මිරිස් කරල් 2-3

*සුදු ලූණු බික් 3

*වියලි මිරිස් කරල් 2-3

*රම්පෙ,කරපිංචා

*අබ ඇට ටිකක්

*මිරිස් කුඩු තේ හැන්දක්

*කහ කුඩු ටිකක්

*කෑලි මිරිස් ටිකක්

*දෙල් සුද්ද කර කෑලි කපා මිරිස් කුඩු,කහ ටිකක් අවශ්‍ය තරම් ලුනු දා තම්බා ගන්න ...

*තෙම්පරාදුව සදහා තෙල් ටිකක් ලිපේ තියල හොදට රත් උනාම අබ ඇට ටික දා ගන්න පුපුරන්න තියන්න (අබ පුපුරවන්න කියන්නේ අබ කියන්නේ උෂ්ණ කෑමක් නිසා )

*ඉන්පස්සේ ඒකට කරපිංචා ,රම්පෙ සුදු ලූණු දමා ටික වෙලාවකින් පසු වියලි මිරිස් එකතු කරන්න ඉන්පස්සේ ලූනූ,අමු මිරිස් ටික එකතු කර ගන්න

*මේ ටික හොදින් තෙම්පරාදු උනාම කෑලි මිරිස් ටිකක් දා ගන්න ...ලුනු ටිකක් දාගන්න මේ මිශ්‍රණයට අවශ්‍ය තරම් ගොඩක් එපා...

*මේ ටික් හොදින් තෙම්පරාදු උනාම තම්බ ගත්ත දෙල් ටික දා ගන්න ...කවලම් කර ගන්න හැදි මිටින් වගේ පොඩි නොවෙන්න ....ටික වෙලාවක් තියල ලිපෙන් බා ගන්න ....

දෙල් එක ටිකක් බෙරි වෙන්න තම්බ ගෙන හදන්නත් පුලුවන් එහෙමත් රසයි....තමන්ගෙ රස අනුව අවශ්‍ය කුලු බඩු අඩු වැඩි කර ගන්න....මං හැදුවෙ දෙල් ගෙඩියෙන් බාගයයි .....මේ තියෙන්නේ මං හදපු එකේ නියම පාටමයි..

නිශා මදු මදු ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


මාරි බිස්කට් චොකලට් රෝල්
නිශා මදු මදු

ක්‍රීම් ක්‍රැකර් කට්ලට්
නිශා මදු මදු

පොල් මැල්ලුම
නිශා මදු මදු

දෙල් ටොෆී
නිශා මදු මදු
අනුග්‍රහය - Sponsors
නවතම කෑම වට්ටෝරු
මිල්ක්මේඩ් රටඉදි කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 1
පොල් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 1
චොකලට් ෆජ් බ්‍රවුනීස්
By Niranjala Fernando
Views - 1
කේක් බ්‍රවුනීස්
By Niranjala Fernando
Views - 1
තල් කේක්
By Niranjala Fernando
Views - 1
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 18367
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 15693
පෑන් කේක්
By Indunee Welivita
Views - 15594
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 14859
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 11285
Copyright © 2016 - 2021 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'