katatarasata.com

 

 

ලම්ප්‍රයිස් -

- නෙරන්ජලා ප්‍ර‍නාන්දු විසිණි.



ලම්ප්‍රයිස් බත..

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය -

කීරි සම්බා කෝප්ප 2

එළගිතෙල් හෝ මාගරින් මේස හැදි 2, 1/2

ළූනු ගෙඩි 1, 1/2 ( චොප්කර )

හාල් පිසීමට මස් ස්ටොක්

සේර කෑල්ලක්

එනසාල් කරල් 4

කරාබුනැටි 4

ලුණු රස අනුව

සාදන ක්‍රමය -

1. හාල් සෝදා වතුර පෙරාගන්න.

2. භාජනයකට තෙල් රත්කර එයට ළූනු එක්කර බැදෙන්නට හරින්න.

3. ළූනු රන්වන් පැහැයට එනවිට එයට එනසාල්, කරාබුනැටි, සේර එක්කර ටිකක් බැදෙන්නට හැර, හාල් එක්කර ගන්න.

4. හාල් ටික මිශ්‍ර කරමින් විනාඩි 3-4ක් තෙම්පරාදු කර, එයට ස්ටොක් එක්කර, ලුණු රස බලා, බත පිසගන්න.

##බත පිළිගන්වන විට එනසාල්, කරාබුනැටි ඉවත්කර ගන්න.

## ලම්ප්‍රයිස් කරියෙ මස් තම්බාගත් වතුර ඇත්නම් එය බත පිසීමට යොදාගන්න.

##බත බෙරි නොකර පිසගන්න

නෙරන්ජලා ප්‍ර‍නාන්දු ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


තල් මිශ්‍ර රුලන් අලුවා
නෙරන්ජලා ප්‍ර‍නාන්දු

තල් කැවුම්
නෙරන්ජලා ප්‍ර‍නාන්දු

තල් කිරිපැණි
නෙරන්ජලා ප්‍ර‍නාන්දු

තල් කිරි
නෙරන්ජලා ප්‍ර‍නාන්දු
අනුග්‍රහය - Sponsors
නවතම කෑම වට්ටෝරු
රෝස්ට් පාන්
By Manel Fernando
Views - 40
සෝඩා බ්‍රෙඩ්
By Uresha Uresha
Views - 27
පාන්
By Priyanthi Tissera
Views - 27
පාන්
By Hasintha Madushan
Views - 25
හාල්මැස්සන් කොච්චි තෙම්පරාදු බත
By Janisha Bamunuarachchi
Views - 51
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 18760
පෑන් කේක්
By Indunee Welivita
Views - 16055
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 16020
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 15277
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 11526
Copyright © 2016 - 2021 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'