katatarasata.com

 

 

බ්‍රව්නීස්

- ටි ඩි මෙල් විසිණි.



අව්‍යශ ද්‍රව්‍ය:

Unsalted බටර් - 125g
Bittersweet chocolate - 185 - 200g
සීනි - 1 cup 
වැනිලා - 2 tsp
ලුණු - 1/4 tsp
Cocoa powder - 1 tbl
බිත්තර - 2
උණුසුම් වතුර - 2 tbl
කෝපි - 1tsp 
පාන් පිටි - 2/3 cup

* අවන් එක 180c ට රත් කරගන්න. 
* චොකලට් ටික double boil කරගන්න.එය හොදින් මිශ්‍ර කරන්න.

* හතරැස් පොඩි baking tray එකක් oil paper එකක් දමා බටර් ටිකක් ගා සූදානම් කර තබා ගන්න.

* පොඩි කෝප්පයකට කෝපි ටික දමා උණු වතුර 2tblsp දමා හොදින් මිශ්‍ර කරගන්න.

* පිටි ටිකට cocoa powder දමා හලා ගන්න.

* ලොකු mixing bowl එකක් අරන් සීනි සහ බටර් cream වෙනතුරු beat කරන්න.

* දැන් එයට බිත්තර එකින් එක එකතු කර හොදින් beat කරන්න.

* එයටම වැනිලා සහ coffee මිශ්‍රණය එක්කර beat කරන්න.

* දැන් කලින් සූදානම් කරගත් chocolate mixture එක දමා හොදින් beat කරන්න.

* අවසානයේ පිටි සහ cocoa powder ටික එකතු කර ලී හැන්දකින් කලවම් කරන්න.

* සාදාගත් brownie mixture එක සූදානම් කරගත් baking tray එකට දමා විනාඩි 30ක් පමණ bake කරගන්න.

Bake වෙන කාලය oven එකෙන් oven එකට වෙනස්. ඒ නිසා විනාඩි 30කට පස්සේ tooth pick එකක් ගහලා බලන්න.

Brownie එක හරියට ආවොත් උඩ crack වෙන්න ඕන පින්තූර වල වගේ. ඇතුල moist.

ටි ඩි මෙල් ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


බ්‍රව්නීස්
ටි ඩි මෙල්

චිකන් ස්ට්‍රිප්ස්
ටි ඩි මෙල්
දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
දියබත්/දිය බත්
By Hiru Sandu
Views - 913
දියබත්
By Ishara Sajani Kavinga
Views - 323
පාන් / පීසා මෝලිය
By Dulga Perera
Views - 584
චිකන් ස්පයිසි බිරියානි
By Niranjala Fernando
Views - 1009
අමු පහේ කුඩු
By Kanchana Jayasekara
Views - 943
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 8761
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 8391
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 8315
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 6054
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 6034
Copyright © 2018 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'