katatarasata.com

 

 

චොකලට් ගැටෝ කේක් - Chocolate gateau cake

- සුජානි රණවීර විසිණි.



ස්පොන්ජ් කේක් එක:-

බිත්තර 6
සිනි 170 g
පිටි 115 g
කොකෝවා පවුඩර් 28 g
බේකින් පවුඩර් 14 g

අවන් එක 200c රත් කරගන්න.
පිටි,කොකෝවා පවුඩර්,බේකින් පවුඩර් හොදින් කලවම් කර ගන්න. 
බිත්තර, සිනි හොදින් බීට් කර ගන්න.
බීටර් එකේ වේගය අඩුම කර පිටි ටික ටික දමමින් බීට් කරන්න.
වැඩි වෙලා බීට් කරන්න එපා.
දැන් හැන්දකින් වටේ පිටි ටික එක්තු කරගන්න.
ඔඉල් පෙපර් දා ගත් තැටියකට දමා ගන්න.
රත් වු අවන් එක 190c ට අඩු කර මිනිත්තු 25 බේක් කර ගන්න.

ෂුගර් වෝටර් එක:-

සිනි කප් 1
වතුර කප් 1
සිනි වලට වතුර ටික දමා සිනි දිය වන තුරු හොදින් රත් කරන්න.
දැන් නිවෙන්න තියන්න.

චොක්ලට් බටර් ක්‍රීම් එක:-

මාගරින් 300 g
අයිසින් සිනි 350 g
කොකෝවා පව්ඩර් 50 g
කිරි 75 ml

මෙ සියල්ල හොඩින් බීට් කරන්න.

දැන් පින්තුර වල තියන විදියට අයිසින් කර ගන්න.
කැමති විදියට ඩෙකරේට් කර ගන්න.

තේරෙන් නැති තැනක් තියනවනම් අහන්න.

චොකලට් මල්:-

කුකින් චොකලට්
වයිට් චොකලට් 

වෙන වෙනම ඩබල් බොයිල් කර ගන්න.
පයිපින් බැග් එකකට දාල කැමති විදියට මල් දාගන්න.
හයි වෙනකන් ෆ්‍රිජ් එකෙ තියන්න.

සුජානි රණවීර ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


කරපින්චා පූරි
සුජානි රණවීර

ස්ටීම් කප් කේක්
සුජානි රණවීර

ස්ටීම් බටර් කප් කේක්
සුජානි රණවීර

ස්ටීම් මාබල් කප් කේක්
සුජානි රණවීර
අනුග්‍රහය - Sponsors
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 17583
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 15146
පෑන් කේක්
By Indunee Welivita
Views - 14699
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 14232
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 10875
Copyright © 2016 - 2020 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'