katatarasata.com

 

 

තැම්බුම් හොද්ද

- අර්ජුනී උපේක්ඛා රණතුංග විසිණි.



අවශ්‍ය දේවල් ;

 

ගම්මිරිස් ඇට 10-15
සුදුලුනු බික් 15ක් පමණ
බැද ගත් කොත්තමල්ලි තේ හැදී 1ක්
බැදගත් සුදුරු තේ හැදී 1ක්
උළුහාල් ස්වල්පයක්
පිට දුබුල හැර සෝදා ගත මුරුංගා පොතු කැබැල්ලක් ( අගල් 2ක් 3ක් )
අගලක පමණ ඉගුරු කැබැල්ලක් ඇබුලට ගොරකා හෝ සියබලා (දරු ප්‍රසුතියේදී ගොරකා අඩු 2ක් පමණද මලබද්දය ඇති රෝගියෙක්ට නම් ඇට ඉවත් කරන ලද සියබලා 3ක් 4ක්)
කරපිංචා ඉති 2ක් පමණ
අමුකහ කැබැල්ලක්
අවශ්‍ය පමණ දියලුණු
පෙරුම්කායම් ස්වල්පයක්
වතුර කෝප්ප 4ක්

සාදන ක්‍රමය..

. සෝදා පිරිසිදු කරගත් මැටි වළදකට සියලුම ද්‍රව්‍ය දමා වතුර කෝප්ප 4ක් පමන එක්කර මදගින්නේ වරින් වර හැදි ගාමින් වතුර කෝප්ප 2කට හිද ගන්න. කිසිදු කුළුබඩු වර්ගයක කුඩු පාවිච්චි නොකරන අතර සුදුරු කොත්තමල්ලි ආදී කුළුබඩු යන්තම් තලා දමන එක වඩා හොදයි. හොදට තම්බා පිළියෙළ කර ගත හොද්ද පෙරා පානයට හෝ බේරී බත් සමග කෑමට දීම සුදුසුයි.

අර්ජුනී උපේක්ඛා රණතුංග ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


අප්‍රිකොට් බීම
අර්ජුනී උපේක්ඛා රණතුංග

ABC miracle drink(ආශ්චර්‍යමත් පානය)
අර්ජුනී උපේක්ඛා රණතුංග

ලෙමන් මිශ්‍ර පිපිඤ්ඤා බීම
අර්ජුනී උපේක්ඛා රණතුංග

තැම්බුම් හොද්ද
අර්ජුනී උපේක්ඛා රණතුංග
දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 7621
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 6968
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 6147
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 5153
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 5121
Copyright © 2018 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'