katatarasata.com

 

 

චොකලට් කප් කේක්

- දුල්ගා පෙරේරා විසිණි.



ඩාර්ක් චොකලට් කප් 1
සීනි මේස හැදි 1
වතුර මේස හැදි 2
කෝපි තේ හැදි 1/4
විප්ක්‍රීම් කප් 1/2

සාදන ක්‍රමය -
සීනි , කෝපි වතුරෙ දියකර ලිපතබා බුබුළු දාගෙන එනවිට ගින්දර අඩුකර චොක්ලට් දමා හොදින් දියකර ගන්න. එය වෙනත් භාජනයකට දමා නිවෙන්නට තබන්න. 
විප්ක්‍රීම් සොෆ්ට් පීක් මට්ටමට බීට් කරගන්න. 
දැන් චොක්ලට් මිශ්‍රණය විප්ක්‍රීම් එකට දමා හිමින් මිශ්‍රකර ගන්න. 
මෙය පැය 2ක් ශීතකරණයේ තබා පිළිගන්වන්න.  
චොක්ලට් කප් එක සදහා,
දියකර ගත් චොක්ලට්, කප් කේක් හැඩැති සිලිකන් කප් එකකට දමා වටේ කරකවමින් චොක්ලට් ටික කප් එකේ ඇතුළත හොදින් තවරා ගන්න. වැඩිපුර ඇති චොක්ලට් ඉවත්කර ගන්න. එය විනාඩියක් විතර සවි වෙන්න තබා නැවත නැවතත් මෙසේ චොක්ලට් දමමින් කප් එක අවශ්‍ය ඝනකමට එනතුරු සාදාගන්න. වේලුන පසු සිලිකන් කප් එකෙන් චොක්ලට් කප් එක නොකැඩෙන ලෙස හිමින් ගලවා ඉවත්කර ගන්න. දැන් චොක්ලට් කප් එකට චොක්ලට් මූස් දමා පිළිගන්වන්න.
සැ.යු. - චොක්ලට් කප් එක සෑදීමේදී උණුවෙන්ම චොක්ලට් දැමිය හැකි, චොක්ලට් කප් එක සාදාගත් පසු පහසුවෙන් එය ගලවාගත හැකි අච්චු භාවිතා කරන්න.

දුල්ගා පෙරේරා ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


පාන් / පීසා මෝලිය
දුල්ගා පෙරේරා

චොකලට් කප් කේක්
දුල්ගා පෙරේරා
දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
දියබත්/දිය බත්
By Hiru Sandu
Views - 1517
දියබත්
By Ishara Sajani Kavinga
Views - 554
පාන් / පීසා මෝලිය
By Dulga Perera
Views - 903
චිකන් ස්පයිසි බිරියානි
By Niranjala Fernando
Views - 1566
අමු පහේ කුඩු
By Kanchana Jayasekara
Views - 1292
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 9525
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 9523
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 9238
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 6596
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 6562
Copyright © 2019 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'