katatarasata.com

 

 

පෑන් එකක් භාවිත කර සැදූ චොකලට් කේක් එකක්.

- තිලානි සමරසිංහ විසිණි.



cake එක සදහා :

පාන් පිටී මේස හැදි 3
කොකෝ පව් පව්ඩර් මේස හැදි 1 
බිත්තර 2
ලුණු ඇගිලි තුඩක ප්‍රමාණයක් 
වැනිලා තේ හැදි 1
එළවළු තෙල් මේස හැදි 1 
සීනි පුරවලා මේස හැදි 2

>පාන් පිටියි කොකෝ පව්ඩර් හලලා ගන්න 
>නන්ස්ටික් පෑන් එකක බටර් ගාන්න
>දැන් බිත්තර 2කට ලුණු දාලා අඩුම වේගෙන් බීට් කරන්න 
>දැන් සීනි,වැනිලා දමා බීට් කරන්න (වැඩිම වේගෙන් විනාඩි 5ක් )
>දැන් පිටී මිශ්‍රණය දමා කලවම් කර ඔයිල්ද දමන්න 
>කලවම් කර ගත් මිශ්‍රණය පෑන් එකේ දාලා අඩුම ගින්දරේ විනාඩි 5-6 ක් තියන්න (පියනකින් වහන්න )
>ටූත් පික් එකකින් බලන්න

>>>බටර් icing වලින් icing කලා

තිලානි සමරසිංහ ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


පෑන් එකක් භාවිත කර සැදූ චොකලට් කේක් එකක්.
තිලානි සමරසිංහ

මුන් ඇට පැටී
තිලානි සමරසිංහ
දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
දියබත්/දිය බත්
By Hiru Sandu
Views - 1517
දියබත්
By Ishara Sajani Kavinga
Views - 554
පාන් / පීසා මෝලිය
By Dulga Perera
Views - 903
චිකන් ස්පයිසි බිරියානි
By Niranjala Fernando
Views - 1566
අමු පහේ කුඩු
By Kanchana Jayasekara
Views - 1292
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 9525
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 9523
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 9238
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 6596
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 6562
Copyright © 2019 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'