katatarasata.com

 

 

ඌරු මස් කරිය

- රුවන්තිකා මධුෂාණි විසිණි.







අවශ්‍ය දේවල්:

සෝදා පිරිසුදු කරගත් ඌරු මස්
බීලුනු
අමුමිරිස්
සුදුලූනු
කරපිංචා
රම්පෙ
කුරුදු
එනසල් ඇට කීපයක්
බැදපු කලු තුනපහ
ගම්මිරිස් කුඩු
මිරිස් කුඩු
ගොරකා කෑල්ලක්

සාදන ආකාරය:

  • ලුනු ගම්මිරිස් මිරිස් කලු තුනපහ මස් වලට දාමා කවලම් කර පදම් වීමට තබන්න
  • බීලුනු අමුමිරිස් සුදුලූනු කරපිංචා කුඩාවට කපන්න
  • වංගෙඩියට ඉහත කපාගත් ද්‍රව්‍ය ද එනසල් කුරුදු ගොරකා ද දමා හොදට සිහින්ව කොටාගන්න
  • එම මිශ්‍රණය මස් වලට දමා කවලවම් කර පැයක් විතර තියන්න
  • මැටි බදුනක් ලිප තබා රත් වු විට මස් ටික එයට දමන්න ( සාමාන්‍ය ගාල් ඌරු නම් තෙල් දමන්න එපා , වල් ඌරු මස් නම් තෙල් දමන්න )
  • අවශ්‍ය පමනට වතුර දමා වැඩි ගින්නේ නටන තෙක් උයාගන්න ..
  • කරිය නටන විට ගිනි ඉවත් කර අගුරු උඩ තියන්න (මම විනාඩි 45ක් විතර අගුරු උඩ තියනවා)
  • එවිට තෙල් උඩට මතුවේ.. ඒවා අනවශ්‍ය නම් හැන්දෙන් පරිස්සමින් ඉවත් කරන්න .

රුවන්තිකා මධුෂාණි ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


චොක්ලට් බෝල
රුවන්තිකා මධුෂාණි

ඌරු මස් කරිය
රුවන්තිකා මධුෂාණි

බැදපු කෝලිෆ්ලවර් සලාදය
රුවන්තිකා මධුෂාණි

චීස් දාපු අල බෝල
රුවන්තිකා මධුෂාණි
දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
දියබත්/දිය බත්
By Hiru Sandu
Views - 260
දියබත්
By Ishara Sajani Kavinga
Views - 113

By Ishara Sajani Kavinga
Views - 47
පාන් / පීසා මෝලිය
By Dulga Perera
Views - 195
චිකන් ස්පයිසි බිරියානි
By Niranjala Fernando
Views - 397
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 7982
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 7427
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 6821
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 5491
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 5401
Copyright © 2018 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'