katatarasata.com

 

 

චිකන් මසාල පවුඩර් සාදා ගන්නා අාකාරය

- විසිණි.



අවශ්‍ය දෙවල් :

කොත්තමල්ලි ඇට කප් 1

මාදුරු මේසහැදි 2

සුදුරු මේසහැදි 4

කලු සුදුරු මේසහැදි 2

ගම්මිරිස් ඇට මේසහැදි 1

වෙලිච්ච මිරිස් කරල් 8 පමණ

උලුහාල් මේසහැදි 1

කරපිංචා කොල කප් 1

සාදන ක්‍රමය:
මුලින් පෑන් එකක් අරගෙන එයට ලිපේ තියා ගන්න .( අඩු ගින්දරේ )

පසු එයට කරපිංචා කොල ටික දමා කබලේ බැද ගන්න .එම කරපිංචා කොල අතින් අල්ලන කොට කැඩෙන ගානට තමා කබලේ බැද ගන්න ඕනා .

පසු කබලේ බැද ගත් කරපිංචා කොල ටික පිගානකට දමා ගන්න .

දැන් එම පෑන් එකටම වෙලිච්ච මිරිස් කරල් ටිකත් දමා ටික වේලාවක් කබලේ බැද ගන්න .මිරිස් ටික ගොඩක්ම කලු කර ගන්න එපා .

දැන් නැවත එම පෑන් එක ලිපේ තියා එයටම කොත්තමල්ලි ඇට / සුදුරු / මාදුරු / කලු මාදුරු / උලුහාල් / ගම්මිරිස් ඇට ටික වේලාවක් කබලේ බැද ගන්න ...

( මේ ටිකත් ගොඩක් පාට වෙනස් වෙනකම් කබලේ බැද ගන්න එපා . එතකොට චිකන් මසාල පවුඩර් එකේ රස සම්පුර්ණයෙන්ම වෙනස් වෙවි )

දැන් කබලේ බැද ගත් සියල්ලම එකට මිශ්‍ර කර හොදින් කුඩු කර , පෙනේරයකින් හලා ගන්න .

පසු චිකන් මසාල පවුඩර් ටික නිවුනාට පසු බෝතලයකට දමා , හුලං නොවදින ලෙස වසා ගන්න .

ගේ වෙනත් ලිපි

දැන්වීම්
නවතම කෑම වට්ටෝරු
කොත්තමල්ලි කොළ බත්
By Gayan Erandaka
Views - 153
අඹ ස්මූති
By Niranjala Fernando
Views - 284
අඹ මිල්ක්ශේක්
By Niranjala Fernando
Views - 251
ස්ව්ට් මෙලන් බීම
By Nisha Navarathna
Views - 183
අප්‍රිකොට් බීම
By Arjunee Upekkha Ranatunga
Views - 151
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 6431
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 5990
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 4413
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 4366
තන්දූරි කහබත්
By Dilini Madushika
Views - 4346
Copyright © 2017 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'