katatarasata.com

 

 

කතුරුමුරුංගා මල් පකෝරා -

- තනුජා උපෙන්ද්‍රකා රත්නායක විසිණි.



කතුරුමුරුංගා මල් මැද රේණු ඉවත් කර හොඳට සෝදා වතුර බේරෙන්න තබන්න

2. මිශ්‍රණය සඳහා

පාන් පිටි 150යි

පොල් කිරි කෝප්ප භාගයයි කෑලි මිරිස් , ලුණු , ගම්මිරිස් රස අනුව දමා ගන්න

3. කතුරු මුරුංගා මල් මිශ්‍රණයේ දවටා ගැඹුරු තෙලේ බැද ගන්න

තනුජා උපෙන්ද්‍රකා රත්නායක ගේ වෙනත් කෑම වට්ටෝරු


කතුරුමුරුංගා මල් පකෝරා
තනුජා උපෙන්ද්‍රකා රත්නායක
අනුග්‍රහය - Sponsors
නවතම කෑම වට්ටෝරු
කජු හා ප්ලම්ස් මිශ්‍ර හාල්පිටි බිස්කට්
By Hiru Lahiru
Views - 122
රෝස්ට් පාන්
By Manel Fernando
Views - 152
සෝඩා බ්‍රෙඩ්
By Uresha Uresha
Views - 99
පාන්
By Priyanthi Tissera
Views - 105
පාන්
By Hasintha Madushan
Views - 108
ජනප්‍රිය කෑම වට්ටෝරු
මාරි බිස්කට් පුඩිම
By Ruwanthika Madushani
Views - 19028
පෑන් කේක්
By Indunee Welivita
Views - 16494
කිරිපිටි පුඩිං
By Shiki Ranasinghe
Views - 16269
එළවළු චොප්සි
By Indunee Welivita
Views - 15526
පැනි රොටී
By Chathurani Priyangika
Views - 11678
Copyright © 2016 - 2021 Katatarasata.lk and Katatarasata.com All rights Reserved.
Copyrights protected: All the content on this website is copyright protected and can be reproduced only by giving due courtesy to 'katatarasata'